Nyheter 2014

Teknisk personell til sprangstevner 2014

Til alle klubber tilhørende Oslo og Akershus Rytterkrets.
 
Det har vært en del spørsmål, om jeg vil tildele teknisk personell for Klubbene, til D-stevner som skal arrangeres av i løpet av året.
 
På grunnlag av at Kretsen har manglet Grenleder i sprang i tidsrommet terminlisten ble satt, ble det desverre ikke tildelt teknisk personell for sesongen 2014 ved årsskiftet. 
 
Jeg har gjort en vurdering om det er hensiktsmessig av meg å begynne en slik tildeling nå, og har kommet frem til at det ikke tildeles teknisk personell for i år, men at det vil bli gjort en ny vurdering til høsten for sesongen 2015.
 
Tidspunktet for å sette igang en tildeling, er i seneste laget for å låse teknisk personell til stevner, da mange har allerede bestilt ferier og andre planer for våren og sommeren. Noe som vil skape mye bytting og rot, dersom flere ikke kan på tildelt tidspunkt.
 
Derfor vil denne sesongen kreve at Klubbene selv tar kontakt med teknisk personell for sine stevner i 2014.
Ved problemer eller spørsmål angående teknisk personell, er det bare å ta kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Det vil være en god ide å begynne denne prosessen i god tid før stevnet..!
 
Jeg vil minne dere på, at det skal være oppført teknisk personell, på alle stevneinvitasjoner som lastes opp for godkjenning.
(Dommer/Overdommer, Banebygger og Stewart.)
 
Med vennlig hilsen
 
Lene Isachsen
Grenleder sprang OARK

Utskrift E-post