Nyheter 2010

Invitasjon til Kretstrening i sprang 9-10. oktober 2010 med Luc Steeghs

Vi har fremdeles noen ledige plasser pr 15.september!

 

Vi forsøker å få til ny kretstrening i sprang og vil igjen invitere til treningshelg 9-10. oktober 2010 med Luc Steeghs.

Oslo og Akershus Rytterkrets vil også i år tilby subsidierte treninger for noen av sine ryttere. Treningene er ment som et alternativ til de ryttere som i dag er aktive konkurranseryttere, er under fast trening og ønsker inspirasjon for videre satsing ifra D-stevne nivå.

Oslo og Akershus Rytterkrets har vært heldige og fått til en avtale med den nederlandske treneren og sprangrytteren Luc Steeghs. Han vil komme til Norge helgen 9. til 10. oktober 2010, hvor han vil gi noen ekvipasjer mulighet til å delta på en treningshelg. Vi vil også forsøke å få til en sprang clinic for samtlige interesserte publikum.

Luc Steeghs

Er en nederlandsk sprangrytter med mye erfaring og lang fartstid på sprangbanen, både nasjonalt og internasjonalt. Han har tidligere gjestet Norge under Lier Horse Show der han representerte det Nederlandske laget. Luc er i dag førsterytter for Stal Hendrix, en av Nederlands største sprang og handelsstaller, og som er svært anerkjent internasjonalt. Der jobber han for Paul og Emile Hendrix, hvor sistnevnte har ridd både OL og VM for Nederland. Selv har Luc meritter å se tilbake på, både som verdensmester og nederlandsk mester på unghest, hvor han har tatt flere medaljer i de samme mesterskapene. Luc instruerer i tillegg på hestefagskolen Hippische Centrum i Deurne, Nederland. Han innehar dermed også gode kvaliteter som trener og har evne til å gripe enhver rytter på det nivået han/hun befinner seg på.

KRETSTRENING

Kretsen inviterer med dette til en unik treningshelg med Luc Steeghs. Treningen tilbys, etter søknad, et begrenset antall ryttere tilsluttet Oslo og Akershus Rytterkrets, som i dag konkurrerer stabilt f.o.m. LB-nivå. Både hest- og ponniryttere oppfordres til å søke.

Undervisningen vil foregå i grupper på inntil 3 ryttere, hvor hver rytter rir en økt på lørdag og en økt på søndag. I tillegg vil det være obligatorisk teoritime, samt obligatorisk oppmøte (uten hest) under clinicen på lørdag.

Treningshelgen vil bli avholdt i nytt og flott ridehus hos Nittedal Rideklubb (enkel adkomst ifra Rv4. Veibeskrivelse ligger på nettsiden til Nittedal Hestesenter. www.nittedalhestesenter.no/,)

 

Søknadsfrist for deltagelse på kretstrening med Luc Steeghs : 18. september 2010.

Pris: kr 750,- (inkl treningshelg med 2 dager av 1 rideøkt pr dag x ca 75 min, teori/clinic og enkel lunsj).

NB: Luc snakker engelsk.

  

Det vil være åpen kafeteria i ridehallen.

  

Har du spørsmål, ring: Stine Frigård, tlf 41104182.

Påmelding sendes : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (navn på hest og rytter, kontaktinfo/tlf, alder, aktivt ridenivå pr. dags dato).

Påmelding til kretstreningen er bindene etter bekreftet plass.

Utskrift E-post